• LONG ISLAND CITY HIGH SCHOOL

    14-30 Broadway, L.I.C., N.Y. 11106    Phone: (718) 545-7095   Fax: (718) 545-2980

    Vivian Selenikas, Principal

    2017- 2018 Bell Schedule

     

    MON    TUE    THU    FRI

    PERIOD

    START TIME

    END TIME

    PD LENGTH

    NOTES

     

    0

     

    7:20 am

     

    8:06 am

     

    46 min.

     

    ELT -PR; CN ; Internship

     

     

    1

     

    8:10 am

     

    8:56 am

     

    46 min.

     

    ELT-RT

     

     

    2

     

    9:00 am

     

    9:49 am

     

    49 min.

     

    Attendance

     

     

    3

     

    9:53 am

     

    10:39 am

     

    46 min.

     

     AN

     

     

    4

     

    10:43 am

     

    11:29 am

     

    46 min.

     

    Lunch AN

     

     

    5

     

    11:33 am

     

    12:19 pm

     

    46 min.

     

    CUL Lunch / AN 

     

     

    6

     

    12:23 pm

     

    1:09 pm

     

    46 min.

     

     

    LANG Lunch / AN

    7

    1:13 pm

    1:59 pm

    46 min.

     

     

    AWE Lunch/ AN

     

    8

     

    2:03 pm

     

    2:49pm

     

    46 min.

     

     

    HUC Lunch /AN

     

    9

     

    2:53 pm

     

    3:39 pm

     

    46 min.

     

    AN

     

     

    10

     

    3:43 pm

     

    4:29 pm

     

    46 min.

     

     

      Attendance ELT-PR; AN;    PM School   

     

    11

     

    4:33 pm

     

    5:19 pm

     

    46 min.

     

    PM School only  

     

     

    12

     

    5:19 pm

     

    5:47 pm

     

    28 min

     PM School  only 

     

    13

     

    5:47

     

    6:33 pm

     

    46 min

     PM School  only 

     

     

    *   *   WEDNESDAYS   *   *   ONLY   *   *

    PERIOD

    START TIME

    END TIME

    PD LENGTH

    NOTES

    0

    7:20 am

    8:06 am

    46 min.

    ELT -PR; CN ; Internship

    1

    8:10 am

    8:56 am

    46 min.

     
     ELT-PR

     

    2

    9:00 am

    9:43 am

    43 min.

      Attendance 

     

    3

     

    9:46 am

     

    10:26 am

    40 min.

     

     AN

     

    4

     

    10:29 am

     

    11:09 am

     

    40 min.

     

    Lunch / AN

     

    5

     

    11:12 am

     

    11:52 am

     

    40 min.

     

    CUL Lunch / AN

     

    6

     

    11:55 am

     

    12:35 pm

     

    40 min.

     

    LANG Lunch / AN

     

    7

     

    12:38 pm

     

    1:18 pm

     

    40 min.

     

    AWE Lunch / AN

    8

    1:21 pm

    2:01 pm

     

    40 min.

     

    HUC Lunch / AN

    9

    2:04 pm

    2:50 pm

     

    46 min.

     

    PD Session A   AN

    10

    2:53 pm

    3:39 pm

     
    46 min.
     
    PD Session B; AN; PM Scchool

     

    11

     

    3:42pm

    4:28 pm

     

    46 min.

     PM School only

     

    12

     

    4:28 pm

     4:56 pm

    46 min

     PM School only

    13

     

    4:56 pm  5:43 pm

     

    28 min

     PM School only